Textiel & bedrukking

Polo met borduring
Polo met borduring

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is een essentieel onderdeel van de presentatie van uw bedrijf, het is uw visitekaartje. Vraagt u zich ook wel eens af hoe u uw bedrijf een professionelere uitstraling kan geven? Het antwoord is simpel. Met bedrijfskleding inclusief uw naam of logo maakt u een belangrijke stap voorwaarts.
Bedrijfskleding is meer dan werkkleding
Bij bedrijfskleding denken mensen vaak direct aan de bekende werkkleding zoals overalls, werkjassen en werkbroeken. Wij willen u graag laten zien waarom de term bedrijfskleding meer is dan alleen werkkleding, het dekt een veel grotere lading.

 

Bij bedrijfskleding kunt u denken aan:

  • Kleding voor bedienend personeel in de horeca
  • Kleding voor receptie en management
  • Kleding voor keukenpersoneel
  • Kleding voor housekeeping
  • Werk- en veiligheidskleding voor bouw- of installatiebedrijf
  • Kleding voor winkel- en servicepersoneel
  • Specifieke binnen- en buitenkleding voor bewaking en beveiliging.

Uiteraard voldoet het personeel aan uw eisen, ze lachen vriendelijk, zijn geschoold en verzorgd. Maar met de juiste kleding, inclusief uw naam of logo, is het totaalbeeld in één keer professioneler, zakelijker en vooral herkenbaar en verzorgd.

Promotiekleding

Ook voor promotiekleding en promotietextiel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment op het gebied van:
– T-shirts
– Sweaters
– Polo’s
– Overhemden
– Fleece kleding en accessoires
– Wind- & regenjassen (met en zonder voering)
– Zomerjassen
– Winterjassen
– Bodywarmers
– Speciale damesshirts en herenshirts
– Kinderkleding
– Babykleding

Voor iedere gelegenheid en voor elk bedrijf of vereniging kunnen wij u dan ook elk gewenst artikel leveren mits van textiel en uiteraard voorzien van de door u gekozen slogan en/of logo.

Omdat wij als onafhankelijke onderneming niet aan een bepaald merk gebonden zijn, kunnen wij in principe elk merk leveren. Wij doen dit echter alleen als wij er zelf voor 100% achter staan.

Wanneer u nog geen ervaring heeft met de aanschaf van promotiekleding en promotietextiel raden wij u ten zeerste aan om ons uit te nodigen voor een gesprek. Op basis van onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u het beste advies geven gebaseerd op uw specifieke wensen, de doelstelling van de betreffende promotie dan wel de aard van het evenement. Dit advies is uiteraard gratis en vrijblijvend.