Spandoeken

Een spandoek is een ideale manier om uw boodschap te communiceren tijdens evenementen of sportwedstrijden. QuErCo levert uw spandoeken op alle mogelijke formaten. Spandoeken kunnen enkel- of dubbelzijdig full colour bedrukt geleverd worden.

Geveldoeken

Grote geveluitingen op uw pand zorgen voor een zeer grote attentiewaarde in het straatbeeld en versterken daarmee de product- of merkbekendheid. Er zijn vele mogelijkheden om uw (reclame)boodschap op een gevel te monteren.  Het ‘inpakken’ van een gevel is specialistich maatwerk, waarbij QuErCo Reclame het gehele project vanaf inventarisatie tot oplevering begeleid.

Steigerdoeken

Ook bestaat de mogelijkheid om steigers aan te kleden met spandoeken. QuErCo reclame heeft de printtechnologie in huis om steigerdoek te voorzien van full colour reclame. Wij kunnen u ook helpen bij het aanvragen van een vergunning bij uw gemeente. Naast de productie en montage kunnen wij ook zorgen voor het ontwerp en de opmaak.

Steigerdoeken kunnen ook gebruikt worden voor aankondigingen van het bouwproject. Naast reclame is het ook een ideaal middel om juist het straatbeeld niet te veel te verstoren. Een bouwsteiger kan heel storend zijn in het straatbeeld. Door de steigers te voorzien van een sfeervolle afbeelding of impressie van het eindresultaat kan de straat zelfs worden voorzien van een sfeerbepalend element.

Bevestigingsmogelijkheden spandoeken

QuErCo biedt de volgende mogelijkheden om een spandoek te bevestigen:

– Spanrubbers en zeilogen
– Tunnelzoom met koord of touw
– Dubbelzijdig tape
– Klittenbandrondjes
– Buisframe met ingespannen spandoek