Reclameborden

Een vereniging kan niet zonder sponsors. Daarom heeft ook u ongetwijfeld reclameborden langs het veld staan. Het is niet altijd eenvoudig zulke sponsors binnen te halen: over de jaarlijkse plaatsingskosten wordt men het al gauw eens, maar het aanmaken van een nieuw bord is meestal een kostbare zaak. Behalve bij ons!

Vormgeving

Jarenlange grafische ervaring staat garant voor uitmuntende lay-out en vormgeving. Leesbaarheid, behoud van huisstijl van de sponsor en authentiek kleurgebruik zijn uiterst belangrijk en krijgen bij ons dan ook de hoogste aandacht. De opdrachtgever hoeft slechts de te plaatsen tekst en het eventuele logo op te geven.
Wij zorgen voor de rest – zonder bijkomende kosten!

Levering door heel Nederland

Of het nu gaat om één bord of om meerdere exemplaren, wij leveren de borden met eigen vervoer gratis in heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Levertijd

Om uw borden tegen deze zeer scherpe prijzen te kunnen produceren en leveren, zoeken wij altijd naar een goede balans tussen productie en logistiek. Hierdoor kan de levertijd variëren van 1 tot 3 weken.

5 jaar garantie!

Wij maken uw borden van 6 of 8 mm volkern plaatmateriaal (Trespa, Abet). De belettering wordt computergestuurd gesneden uit duurzaam vinyl. Vervolgens brengen wij die op vakkundige wijze aan. Goed voor jarenlang gebruik zonder onderhoud. Wij geven hier dan ook 5 jaar garantie op.

In sommige gevallen is het noodzakelijk om full-print toe te passen. Dit is bijvoorbeeld het geval als er foto’s en/of kleurverloop noodzakelijk zijn. Deze geheel of gedeeltelijke uitvoering leveren wij voor dezelfde scherpe prijs. Helaas loopt de kleurechtheid van printwerk na enige jaren terug. Hierdoor is de garantie bij deze techniek beperkt tot drie jaar. Het is wel mogelijk om een laminaatfolie aan te brengen, wat het verbleken van de kleur enigszins vertraagt. Bovendien maakt het de afbeelding beter bestand tegen beschadigingen en krassen.

Prijzen Trespa-reclameborden

aantalformaat 80 x 40 cmformaat 120 x 60 cm
1€ 59,-€ 89,-
3€ 99,-€ 179,-
5€ 139,-€ 269,-
meer bordenprijs op aanvraagprijs op aanvraag
ander formaatprijs op aanvraagprijs op aanvraag

Hergebruik oude borden

Het is mogelijk om gebruikte volkern-platen die nog in goede staat verkeren, opnieuw te voorzien van reclame. Hiertoe bieden wij u twee mogelijkheden:

  1. Indien u van de bestaande platen zelf de oude beplakking verwijdert, brengen wij de nieuwe sponsorreclame aan voor € 109,- exclusief btw. Op de aangebrachte reclame geven wij opnieuw 5 jaar garantie. Informeer naar de mogelijkheden.
  2. Wij sturen u per post een totale sticker voor uw bord (maximaal 320 x 80 cm) en u brengt deze zelf aan. Deze oplossing is bedoeld voor de wat minder lange termijn, aangezien de kleurechtheid na enige jaren wat terugloopt. Deze optie leveren wij voor € 95,- exclusief btw. Hierop kunnen wij u geen garantie geven.