QuErCO Reclame is uitgebreid!

Spandoek in buizenframe achter de ontvangsttafel

Het team van QuErCo Reclame is sinds 1 januari uitgebreid. De twee nieuwe medewerksters willen zich graag even aan u voorstellen!


Hoi! Mijn naam is Marion Hoogenboezem, ik ben 28 jaar en woon in Nunspeet. Sinds 1 januari ben ik werkzaam bij QuErCo Reclame als administratief medewerker. Grote kans dat u mij in de tussentijd al eens aan de telefoon heeft gehad! Ik ben twee jaar geleden afgestudeerd aan het Saxion in Deventer. Ik heb de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs gevolgd. Voordat ik bij QuErCo Reclame ben begonnen heb ik bij hotel Vennendal gewerkt. Compleet andere functie, compleet andere werkzaamheden. Dit betekent dat ik nog veel moet leren over alle producten die wij aanbieden, maar dat komt ongetwijfeld vanzelf. Tot die tijd schakel ik u door naar Erik ;-).
In mijn vrije tijd sport ik veel; ik loop graag hard en doe aan fitness en yoga. Daarnaast lees en game ik graag en reis ik verschillende malen per jaar naar de UK. Tot horens!


 

Mijn naam is Renee Sjoer, ik ben 21 jaar en woon in Nunspeet. Ik volg de studie Allround-DTP niveau 3 op het CIBAP, de vakschool voor verbeelding in Zwolle. Mijn hobby’s zijn onder andere tekenen, schilderen, tekenen met Photoshop en fotograferen – een opleiding waarbij ik tekenen en ontwerpen op de computer kon combineren was dus een logisch vervolg. Later wil ik freelance artiest worden voor traditionele en digitale concepten voor boeken, posters, websites en character designs en hoop ik mijn eigen tekenstudio te openen. Mijn favoriete teken- en schildermedia zijn aquarelverf, kleurpotloden, tekenpotloden, Oost-Indische inkt, Copic markers en de Wacom Cintiq 13HD tekentablet.
Vanaf 6 februari loop ik stage bij QuErCo Reclame en zal ik Erik ondersteunen met de opmaak van opdrachten. Voor al uw creatieve vragen en opdrachten mag u altijd contact met mij opnemen!