Opening Phyllies Boutique de Chocolat

Logo Phyllies Boutique de Chocolat

Feestelijke opening

Op 2 juni jongstleden opende Phyllies Boutique de Chocolate eindelijk haar deuren! De burgermeester van Nunspeet verzorgde de feestelijke opening van de chocolaterie van Phyllis en Edgar Buisman. Er is ruim drie weken keihard gewerkt. Het resultaat mag er wezen: de winkel is prachtig geworden. QuErCo Reclame is blij de kans te hebben gekregen hier een mooi aandeel in te leveren.

Phyllies Boutique de Chocolat raambelettering

Huisstijl Phyllies

Wij mochten letterlijk van begin tot eind aanwezig zijn bij de realisatie van de nieuwe winkel. Het begon met het ontwikkelen van een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Dat zorgt voor een mooie lijn in alle uitingen: de visitekaartjes, de stickers, de menukaarten, de stoepbordposters en de raambelettering.

Phyllies visitekaartjes

Airtex

De finishing touch, het airtex-fotobehang, liet even op zich wachten. Dit hebben we gisteren na sluitingstijd gemonteerd. De mogelijkheden met airtex zijn eindeloos.  Het kan op praktisch iedere maat geleverd worden met afbeelding(en) naar keuze.

De verschillende afbeeldingen van chocolade, opgemaakt in een lange ‘band’ van ruim 750 bij 80 centimeter, maken de winkel echt af.

Montage airtex fotowand

Wij wensen Phyllis en Edgar heel veel plezier en succes met hun prachtige winkel en bedanken hun voor de opdracht!

Deze diashow vereist JavaScript.