Nieuwe locatie en uitbreiding ‘in huis’-werkzaamheden QuErCo Reclame

Afbeelding bij het artikel in de Veluweland-krant

Per 1 januari 2018 is QuErCo Reclame, bij hoofde van Erik Oostermann en medewerkster Marion Hoogenboezem, gevestigd aan de Harderwijkerweg 217 in Hulshorst. Na drie jaar in Nunspeet aan de Laan gevestigd te zijn diende deze zichtlocatie en groter pand zich onverwachts aan. Niet alleen het kantoor en de bedrijfsruimte is vergroot van 60m2 naar 140m2 ook de ín huis’-werkzaamheden zullen toenemen. In het verleden werden een aantal werkzaamheden uitbesteed aan derden maar door de grotere bedrijfs- en werkruimte is QuErCo nu in de toekomst in de gelegenheid zelf folies te printen voor autobelettering, spandoeken te maken, teksten uit te snijden voor reclameborden en werkkleding te verzorgen. Bijkomend voordeel; een nòg scherpere prijs. QuErCo levert daarnaast ook drukwerk zoals briefpapier, visitekaartjes, alle gerelateerde huisstijlproducten, posters, vlaggen tot relatiegeschenken aan klanten door de gehele Benelux. Door deze nieuwe locatie is de verwachting echter dat de focus voor 2018 meer gaat liggen op lokale en regionale klanten.

De vraag waarom zijn passie bij reclame ligt, levert het volgende enthousiaste antwoord op van Oostermann; “Reclame is altijd afwisseling. Afwisseling in product, materiaal, uitvoering, in het bedenken van. Elke klant, elke leverancier is anders. Alles wat bedrukt kan worden, leveren wij. Het nieuwe jaar 2018 zal ook van start gaan met een mooie scherpe actie van autobelettering vanaf Euro 125,- gevolgd door maandelijks nieuwe acties. Houd daarbij aanbiedingen langs de weg in de gaten!”

Binnenkort volgt er een open huis voor klanten, leveranciers en genodigden.

Bij het verlaten van het nieuw betrokken bedrijfspand valt een saillant detail op: als Rotterdammer en Feyenoordfan heeft Oostermann ‘Amsterdammertjes’ voor zijn pand staan.

Tekst: Sandra Bonestroo, www.sbconsaletancy.nl