Drukwerk

Wilt u goed verzorgd voor de dag komen met de onderneming of organisatie waar u werkzaam bent en wilt u uw zakelijke uitstraling een goede basis geven? Een professionele huisstijl helpt daarbij, zowel intern als extern. QuErCo Reclame helpt u graag met het beste advies en een perfect eindproduct.

Briefpapier

Brief- en vervolgpapier geven vaak een eerste indruk van de kwaliteit van uw bedrijf. Wij verzorgen het briefpapier op uiteenlopende papiersoorten en gramsgewichten. Naar wens voorzien wij uw drukwerk van een specifieke nabewerking zoals stansen (snijden), pregen (reliƫf), spotvernis of foliedruk, zodat uw briefpapier er goed verzorgd uitziet.

Enveloppen

Op het gebied van enveloppen is er enorm veel keuze. Meest voorkomend zijn enveloppen van 110 x 220 mm (EA 5/6), enveloppen van 156 x 220 mm (EA 5), enveloppen van 162 x 229 mm (C5) en enveloppen van 224 x 329 mm (C4), allemaal met of zonder venster. Uiteraard kunnen wij de enveloppen verzorgen met een vakkundige bedrukking van uw logo of huisstijl.

Visitekaartjes

De mogelijkheden voor uw visitekaartje zijn oneindig. Het standaard formaat is 85 x 55 mm, maar afwijkende maten zijn ook mogelijk. QuErCo Reclame kan uw visitekaartje leveren op natuurkarton, gesatineerd MC, Biotop of glanzend fotopapier. Ook de visitekaartjes kunnen speciaal afgewerkt worden met mat- of glanslaminaat, stans, preeg of diverse soorten folie.

Promotioneel drukwerk

Flyer, brochure of complete catalogus? Bij QuErCo Reclame geven we uw boodschap vorm maar leveren we ook het drukwerk! Of het nu een kleine of een grote oplage betreft, desnoods met 24-uurs service!

Een greep uit de mogelijkheden:

– Flyers
– Posters
– Brochures
– Folders
– Zelfklevende memo’s
– Bureau onderleggers
– Kalenders

Stickers

Bent u op zoek naar vinylstickers van hoogwaardige kwaliteit? QuErCo Reclame biedt wat u zoekt. Vinylstickers lenen zich uitstekend voor promotiedoeleinden, buitenreclame of andere activiteiten. Stickers zijn er in vele soorten en maten. Afhankelijk van de gebruikstoepassing adviseren wij u de beste oplossing!
Met behulp van onze plotter is dit in iedere gewenste vorm uit te snijden. Hierdoor is het ook mogelijk om zeer kleine oplagen stickers te produceren, vanaf 1 stuk! Bij QuErCo Reclame bent u aan het juiste adres voor al uw stickers en etiketten op rol.

Overig drukwerk

Ook voor ‘with compliments’-kaarten, offertemappen, sets met doorslagvellen, notitie- en schrijfblokken en bouwtekeningen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Starters

Speciaal voor starters berekenen wij een starterstarief. U heeft dan voor een scherpe prijs een huisstijl bestaande uit briefpapier, enveloppen en visitekaartjes in een kleine oplage om uw bedrijf de eerste periode optimaal van start te laten gaan.