Nieuws

Sorry..!

Hoewel het soms wat stil is op onze webpagina, zitten wij bij QuErCo Reclame absoluut niet stil. Bijgevoegd een impressie van de producten die wij de afgelopen tijd hebben mogen leveren/verzorgen. Toch iets vaker nieuws van ons ontvangen? Volg ons op Facebook! Daarop plaatsen wij… Lees verder »Sorry..!

Bedrukte shopper Gelderblom

Gelderblom shoppers

Het is makkelijk shoppen bij Gelderblom! Laat ook úw klanten de gedane boodschappen vervoeren met een shopper bedrukt met uw logo. Het praktische formaat en het stijlvolle uiterlijk van de non-woven tas zorgen ervoor dat deze shopper een blijvertje is. Slagerij Gelderblom ging u al… Lees verder »Gelderblom shoppers

Bedrukte veiligheidshamers Nestlé

Nestlé: safety first!

Nestlé wilde haar personeel als onderdeel van een veiligheidstraining graag een veiligheidshamer geven en vroegen ons die te verzorgen. Dit vernuftige relatiegeschenk is meer dan een veiligheidshamer alleen. Deze 3-in-1-tool is voorzien van een mesje om de autoriem mee door te snijden, een LED-lampje én… Lees verder »Nestlé: safety first!

Gevelbelettering Sportschool Hierden

Oud & Nieuw

Vlak voordat 2019 zijn intrede doet hebben wij Sportschool Hierden mogen helpen met een complete renovatie. De trespa panelen aan de buitenzijde hebben wij voorzien van een frisse, groene folie en er prijken prachtige acrylox freesletters op de gevel. Bedankt voor de opdracht en een… Lees verder »Oud & Nieuw

Zijaanzicht aanhanger Storm

Storm 2.0

Weet u het nog? In 2017 lieten wij u met trots de aanhanger zien die wij voor Joachim Storm van Storm Boomverzorgingen hebben mogen beletteren. Na een aantal onstuimige maanden mochten wij afgelopen week een nieuwe aanhanger beletteren. Zie hieronder zijn nieuwe trots (en terecht!),… Lees verder »Storm 2.0

Het logo van Showroomplaat.nl, onderdeel van QuErCo Reclame

We zijn weer online!

We zijn weer online! Onze website www.showroomplaat.nl, speciaal voor de automotivebranche is terug online en aangevuld met een webshop! Nu besteld u nog sneller en gemakkelijker alles voor in en om de showroom en werkplaats.

Autobelettering zijkant Ford Transit

Autobelettering Van Den Berg

Ook de bedrijfswagen van Van Den Berg hebben wij mogen beletteren. De logo’s komen prachtig uit en de tekst benadrukt uitstekend waarin eigenaar Jakob in is gespecialiseerd. Veel veilige kilometers toegewenst!

Beachvolley Nunspeet

Dit weekend vindt weer het jaarlijkse Hellas Beachvolleybaltoernooi plaats. Voorgaande jaren sponsorden wij al één team, dit jaar hebben wij besloten nog een team te sponsoren. Reken maar dat de dames opvallen met deze groene QuErCo Reclame/Froyo-shirts. Heel veel succes!  

Onbezorgd op vakantie

Voor een hippe bril, goede lenzen en persoonlijke aandacht moet u bij Optiek Kale Nunspeet wezen. Voor uw opmaak en drukwerk bent u bij Querco-Reclame aan het juiste adres. Dat maakt deze folder wel duidelijk!

Hijs de zeilen!

Wij vinden het altijd leuk om foto’s te ontvangen van producten die wij hebben mogen leveren! Dit weekend kregen wij fotos van NAUPAR, die met veertien van haar schepen vertegenwoordigd was op de De Internationale Hanzedagen 2017. De doeken hangen er fantastisch bij!

QuErCo rockt Oerrock

Wat ontzettend gaaf om je doeken te zien hangen op zo’n groot festival. Onder andere een sponsorspandoek van ruim 18 meter lang. Daar gaat ons reclamehartje wel iets harder van kloppen. Volkomen terecht toch?  

Reclamezuil Wim Prins

Wim Prins Reclamezuil

De nieuwe reclamezuil van Wim Prins is een echte eyecatcher! De prachtig, heldere kleuren van het logo springen van het bord af! Dit is waar u moet wezen voor een nieuwe Alfa of Abarth, klassieke Italiaan of exclusieve automobiel!  

Roll-up banner Hart voor Taart

Hart voor taart op het Beleef Event

Aankomende zaterdag is het Beleef Event in de Hoeve van Nunspeet. Ook LaVonne van Hart voor Taart zal op dit evenement aanwezig zijn. Met deze ballonnen, banner en flyers is ze sowieso niet te missen. Veel succes zaterdag!