Buizenframes

Wilt u uw bedrijfspand voorzien van gevelreclame in de vorm van een full colour banner met frameconstructie? Dan is QuErCo Reclame de juiste partner voor u! QuErCo Reclame levert diverse pakketten met diverse constructies op maat.

QuErCo Reclame is gespecialiseerd in aluminium frameconstructies. De frames kunnen aan gevels worden gemonteerd op diverse ondergronden of worden uitgevoerd in zelfstaande frameconstructies. Het frame wordt voor u op maat gemaakt, zodat het in iedere situatie kan worden toegepast. Of u nu een hangend, staand, rechthoekig of rond frame zoekt, QuErCo Reclame levert een frame in ieder gewenst formaat!

QuErCo Reclame heeft een ruime keuze aan koppelstukken op voorraad voor de diverse vormen en afmeting van de frames. Naast het produceren van de spandoeken en de frameconstructies kunt u bij QuErCo Reclame uiteraard ook terecht voor advies en montage.

Tuindoek met buizenframe van aluminium

  • Zon- en weersbestendig tuindoek (3 jaar garantie op kleur)
  • Eenvoudig te monteren frame
  • De stevige buizen geven dit bevestigingssysteem een stoere uitstraling
  • Voorzien van gegalvaniseerde ophangbeugels en buizen van aluminium
  • Met dit systeem worden ophangbeugels en elastieken meegeleverd.

HuisjeWater-vierkantDe maten die u besteld zijn de afmetingen van het frame. De tuinposter is 8 à 10cm rondom kleiner. Dit is de ruimte die nodig is voor het spannen met elastieken.