Beachvlaggen

Beachvlaggen zijn ideaal voor het promoten van uw actie, bedrijfsnaam of product, voor zowel tijdelijk als permanent gebruik. Beachvlaggen zijn niet alleen ideaal om te gebruiken bij buitenevenementen, maar ook op beurzen en bedrijfspromoties zullen deze opvallende verschijningen de aandacht trekken.

Een eerste indruk maken kan maar één keer!

Beachvlaggen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bij tankstations, bij winkels of een stand op een beurs is de beachvlag een zeer gewild item door zijn vorm, dynamiek en afmeting. De beachvlag bestaat uit een vlag en een mast. Zeer makkelijk en snel op te zetten en te vervoeren door de bijgeleverde draagtas.

Wij kunnen de beachvlaggen van elke bedrukking voorzien en in vrijwel elke maat leveren. Om de beachvlaggen te plaatsen heeft u een grondpen nodig voor buitengebruik, een standaard voor binnengebruik of een standaard met waterzak voor binnen of buitengebruik als er geen gat in de grond kan worden geboord.

De grondpen
Grondpen wordt gebruikt voor zachte ondergronden zoals gras en zand. Een grondpen is de meest stabiele oplossing voor beachvlaggen.

De parasolhouder
Parasolhouders zijn te vullen met water waardoor de beachvlag zowel binnen als buiten stabiel staat!

De kruisvoet
Een kruisvoet voor beachvlaggen is een handige oplossing voor mobiel gebruik, de kruisvoet is namelijk ‘in te klappen’ zodat deze makkelijk te vervoeren is.

Kruisvoet + waterzak
In combinatie met de voorgenoemde kruisvoet kan een waterzak worden aangeschaft, waardoor de beachvlag ook buiten te gebruiken is.