Autobelettering & carwrapping

Autobelettering is herkenbaarheid!

Autobelettering is nog altijd de meest efficiënte en doeltreffende vorm van herkenbaarheid. Variërend van een simpele autobelettering tot zeer uitgebreide full colour boodschappen met een hoge attentiewaarde. De relatief lage investering staat niet in verhouding tot de vele aandacht die u hiermee realiseert.

Herkenbaarheid bereik je niet door zoveel mogelijk op de auto te plakken. Het is geen krant of rijdende advertentie. Het belang van een goed ontwerp, zowel communicatief als kwalitatief, mag dus niet worden onderschat. Kleuren en gebruikte letters bepalen voor een groot gedeelte de attentiewaarde. Een fraaie pakkende autobelettering zal u meer contacten opleveren dan een advertentie.

Ook carwrapping is herkenbaarheid!

Carwrapping is het inpakken van uw auto d.m.v. zelfklevende folie. Dit kan een full colour geprint visual zijn of juist in 1 kleur folie. Als de auto wordt voorzien van uw huisstijl geeft dit uiteraard een goede herkenbaarheid. Maar ook als uw een bijzonder soort folie neemt creëert u herkenbaarheid van uw auto. Helemaal trendy is het carwrappen door middel van hoogglanzende, matte en/of 3D folie. Zo kan u verweerde bordeauxrode porsche ineens weer hip worden.

Prijzen zijn sterk afhankelijk van het soort auto en het soort vinyl dat gekozen wordt.